tiistai 17. maaliskuuta 2015

Holokynnet vuoden takaa

 Yli vuoden takaa, jos tarkkoja ollaan. Jostain kuvakansion uumenista löytyi kynsikuvia joiden päivämäärä on 30.tammikuuta.2014. Jostain syystä nämä kuvat eivät silti ole päivönvaloa nähneet, joten julkaisen ne nyt upeiden aurinkoisten päivien kunniaksi.

Kynsillä on MakeUpSrtoren vaaleanpunainen hololakka, jonka nimeä en tähän hätään muista, ja jota ei näytä ainakaan MUSin nettisivuilta enää löytyvän. Pohjalla oli NfuOh:n hololakkojen alle tarkoitettu Aqua Base, joka helpottaa huomattavasti normaalisti haastavien lakkojen levitystä. Leimat Bundle Monsterin laatasta. 



Onhan se vaan upea, vaikka levittäminen onkin työn ja tuskan takana. <3


Pitääkin kaivaa hololakat esille, nyt kun kevätaurinko tuo niiden koko kauneuden kunnolla esiin. Suurin osa lakkakokoelmastani on siis vanhempieni luona, koska en halunnut yhtään ylimääräistä tavaraa pieneen yksiöön. Perussävyt ja mieleisimmät lakat ovat pussukassa täällä kämpällä. Nyt jos inspiroituisin uudestaan enemmältikin lakkailemaan, niin lopuillekkin lakoille on varmaankin keksittävä kotoa paikka... Onneksi lakkojensäilytys-Helmerini ei vie kovin paljoa tilaa... :D 

Nää oli nyt vaan tällaiset "muistakaa nauttia auringosta" väliesittelykynnet, toivottavasti saan esiteltyä pian tuoreempia kuvia. Tänäiltana ois tarkotus että kampaajaystäväni iskee jälleen kyntensä mun tukan kimppuun, katotaan joko se alkais kohta olla siinä värissä mitä on nyt viitisen kuukautta tavoiteltu! 
Palataan, 
Elena 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti